FLEXA Brussel

De Brusselse vestiging van Flexa bevindt zich al meer dan twintig jaar in Ukkel (en nu ook in Waterloo). Het is een familiebedrijf dat er een erezaak van maakt om u de best mogelijke service te verlenen.

Het team zet al zijn expertise in om u gepersonaliseerd advies te bieden en helpt u met raad en daad bij het vinden van de ideale inrichting, helemaal op maat van uw behoeften. Indien u het wenst, leveren wij uw meubelen aan huis en komen wij ze ook monteren.

Bij de aankoop van een Flexa-bed, kunt u ervan op aan dat het jaren en jaren meegaat. Onze dienst na verkoop is al even betrouwbaar en flexibel als de Flexa-producten. We bouwen met u een langetermijnrelatie op, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

We hechten ook veel belang aan het milieu, enerzijds door u producten te bieden die op duurzame manier werden gefabriceerd en geen gevaarlijke stoffen bevatten, maar ook door onze manier van werken: zo leveren we aan huis met de fietskoerier, halen we uw afgedankte Flexa-bedden en meubeltjes op om ze schenken aan een schrijnwerkersschool...